Retour informatie

Retourneren

Mocht je om welke reden dan ook een product willen retourneren? Dit is mogelijk binnen een termijn van 14 dagen vanaf ontvangst van het product. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar de reden van retour, opgaaf van deze reden is echter niet verplicht. 

Je kunt het retourproces in gang zetten door Het retourformulier onderin deze pagina in te vullen. Het retourproces houdt in dat het product door onze transportservice wordt opgehaald. Hiervoor worden transportkosten in rekening gebracht.

De retourgoederen hoeven niet in de originele verpakking aangeleverd te worden en mogen zelfs al in gebruik genomen zijn. Echter mag er geen nieuwe schade zijn ontstaan door het gebruik. Dus let op: Als de consument te ver gaat in het uitproberen en er is schade ontstaan, moet de consument dit gebruik vergoeden.*

*Omdat onze producten van origine tweedehands of recovery producten zijn, worden alle producten voor verkoop uitvoerig gecontroleerd om de staat van het product vast te stellen. Op basis van vergelijking van de staat van het product voor levering en na retournering zal bepaald worden of er verdere schade is ontstaan tijdens het uitproberen van het product. Indien het product in dezelfde staat verkeert als bij verkoop, wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort, eventueel met aftrek van de transportkosten van het retourneren van het product.

Informatie over de status van de producten wordt altijd volledig transparant vermeld op de product-pagina, voorzien van een gedetailleerde omschrijving en duidelijke foto’s.

Gebruik onderstaand formulier voor het aanmelden van je retour.

Veel van onze producten komen uit de transport branche waar zij om welke reden dan ook geretourneerd zijn, maar nog in goede of repareerbare staat verkeren.

Indien reparatie niet meer mogelijk blijkt, gaan wij er als Eco-minded outlet alles aan doen om voor deze producten een geschikte plaats/thuis te vinden. Onverkoopbare items zullen gedoneerd worden aan goede doelen zoals onder andere het Leger des Heils en Vluchtelingenorganisaties. 

Dit is beter voor het milieu, zo wordt er niks verspild én worden mensen in nood ermee geholpen.

Scroll to Top