Hoe het werkt en waarom we het zo doen!

Refurb.
Je bestelling.

Voorraad

Refurb-outlet is afhankelijk van voorraad vanuit hun leveranciers. Het gaat altijd om producten die bij onze leveranciers geretourneerd zijn om wat voor reden dan ook. Refurb-outlet controleert al hun producten op bruikbaarheid en stevigheid. Je zult nooit een product ontvangen dat onbruikbaar is. Mocht er een vlek, scheurtje of andere ‘schade’ aan een meubel zitten, dan laten wij dat zien door middel van foto’s. Deze foto’s worden bij het product in de webshop getoond. 

Retourneren

Uiteraard controleer je bij ontvangst of het meubel in de staat ontvangen wordt, zoals beschreven op de website. Tref je een vlek of schade aan die niet van tevoren vermeld is op de website en is dit voor jou als klant reden om het product niet te willen houden, dan heb je het recht om het meubel op onze kosten retour te laten zenden. 
– Mocht het om een te vervangen onderdeel of ontbrekend onderdeel gaan, dat is dat geen reden voor een retouraanvraag op onze kosten. Denk hierbij aan een pootje van een meubel of een ontbrekend kussen.  
– Mocht je je bestelling willen retourneren op basis van ontevredenheid over het meubel, de kleur, de grootte, het materiaal, de afwerking etc., dan komen de retourkosten voor eigen rekening. Deze kosten bedragen gemiddeld tussen de €75,- en €100,-.
 

Reactietijd

Onze medewerkers controleren handmatig de status van nieuw binnengekomen bestellingen. Dat betekent dat je niet direct na bestelling een mail ontvangt, zoals bij veel andere bedrijven wel het geval is. Binnen ongeveer 24 uur krijg je een reactie op je bestelling, waarna je de verzending van je order kunt inplannen. 

Bezorging

Bezorging van onze producten wordt gedaan door TSN Groen. 

Refurb.
The Eco-minded
outlet.

Wie zijn wij?

Refurb-outlet is een unieke, Eco-minded meubel outlet gespecialiseerd in product recovery vanuit de transport branche.

Dit houdt in dat producten die in hun levensloop, om welke reden dan ook geretourneerd zijn, maar nog in goede of repareerbare staat verkeren, bij Refurb een nieuw leven krijgen.

Deze producten worden normaal gesproken verzameld om per duizenden gestort te worden bij afvalverwerkers.

Juist daarom zet Refurb zich in om deze producten te repareren (indien mogelijk), te upcycelen en opnieuw aan te bieden.

Deze manier van werken stelt ons ons in staat om een uniek aanbod aan producten aan te bieden voor prijzen ver onder de reguliere tarieven. En dit inclusief transportkosten!

Onze missie:

De missie van Refurb-Outlet is om verspilling en vervuiling tegen te gaan vanuit de meubelbranche met ons onverslaanbaar scherp aanbod bieden van mooie producten die niet alleen betaalbaar zijn, maar ook bijdragen aan een schonere en betere wereld voor ons allemaal. 

“De huidige trend van het retourneren en achteloos dumpen is niet alleen verschrikkelijk zonde van de producten maar ook van onze planeet’’

Ook zelfs de restmaterialen van producten kunnen een doel dienen als onderdeel van nieuwe gerecyclede producten. Denk onder andere aan meubels gemaakt van pallethout, lampen gemaakt van karton en het hergebruiken van verpakkingsmateriaal. Zo verminderen we de totale hoeveelheid afval omdat we zoveel mogelijk hergebruiken.

Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan het verbeteren van de wereld in een tijdperk waarin overconsumptie leidt tot een vervuilde planeet met alle gevolgen hiervan.

Bij Refurb-outlet werken de medewerkers van TSN Groen Social Return. TSN Groen Social Return biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om in hun eigen tempo weer deel te nemen aan het werkende leven. 

 
Scroll to Top